Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την υποδοχή της θαυματουργού και ιστορικής εικόνος της Παναγίας Σουμελά στην Ξάνθη (Παρασκευή 5 Μαΐου 2017)

lviv2017 1

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τελέστηκε με λαμπρότητα η πανήγυρις της Αγίας Βαρβάρας στην πόλη Λβιβ της Δυτικής Ουκρανίας.

AgiosEleytheriosDiavato2017-2.jpg

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Ελευθερίου Διαβατού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και εν συνεχεία χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Ελευθερίου και κήρυξε τον θείο λόγο.

Afisa2017-2.jpg

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Ναουσα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το μουσικοθεατρικό ανάγνωσμα "Ο Ληστής των Χριστουγέννων", μια παράσταση που επιχειρεί να μας προβληματίσει σχετικά με το βαθύτερο νόημα της ενανθρώπισης του Κυρίου και το πως καθορίζει τις ζωές μας.  Η παραστάση είναι μια παραγωγή του θεατρικού εργαστηρίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Συμμετέχει Βυζαντινός χορός του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Είσοδος ελεύθερη.

XristougennaOdeioNaousa.2017-2.jpg

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού "ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ" στη Νάουσα, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για παιδιά όλων των ηλικιών.

70XroniaBMoiraKatadromwn2017-3.jpg

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 70 Χρόνια της Β΄ Μοίρας Καταδρομών στην Νάουσα.

Ag.NikolaosAnatoliko.2017-3.jpg

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανατολικού Θεσσαλονίκης.

Ag.Spyridwnos2017.jpg

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το πρωί, εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και Αγίου Σπυρίδωνος στην Κουλούρα Ημαθίας.

Mnhm.P.GewrgiouSarafi.2017-2.jpg

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε και το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πρασινάδας.

Υποκατηγορίες