Ο Σεβασμιώτατος:

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και εν συνεχεία στην Δ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα ιερουργήσει στον Παλαιά Μητρόπολη Βεροίας επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα τελέσει Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και εν συνεχεία θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίτστης με θέμα: "Δος μοι του οράν τα εμά πταίσματα...".

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στην εορταστική Εκδήλωση για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, θα συμμετέχει και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα ομιλήσει.

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο χωριό Καμποχώρι.

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Αγκαθιάς.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο χωριό Επισκοπή.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξανδρείας.

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο χωριό Άγιος Γεώργιος Δοβράς.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστου Μουτσιάλης (Σκήτης Βεροίας).

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο χωριό Σφηκιά.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ.θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Σάββατο 1 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βεροίας.

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:30 π.μ. θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Βεροίας με θέμα: "Νήψη και εγρήγορση".

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης.