Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης 

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων  :

 

Το Σάββατο 17 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, από όπου και θα αναχωρήσει η Ιερά Εικόνα της «Παναγίας του Όρους των Ελαιών».

 

Την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και θα τελέσει το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο. 

 

Την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Μέγα Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία.

 

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης επί τη εορτή του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης.

 

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης θα παραστεί  στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως προς τιμή του Οσίου Θεοφάνους, όπου θα παρουσιαστεί από το Θεατρικό Εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως το μουσικοθεατρικό ανάγμωσμα: «Όσιος Θεοφάνης της Ναούσης πατήρ και διδάσκαλος». 

 

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου Βεροίας, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Βεροίας και των Συμβούλων Κοινοτήτων και Προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Βεροίας.

 

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο θερινό δημοτικό θέατρο Ναούσης θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Οσίου Θεοφάνους που διοργανώνει ο Δήμος της Ηρωικής Πόλης της Ναούσης.