Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 12:30 το μεσημέρι θα παραστεί στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου των Ηρωΐδων Αγίων Γυναικών της Αράπιτσας στο Χώρο Θυσίας «Στουμπάνους» Ναούσης.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. και στις 6:00 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια θα παρακολουθήσει τη συνέχεια των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας, θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη μουσική παράσταση των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη για τα 100 χρόνια του Μικρασιατικού Ελληνισμού με τίτλο: «Μνήμη μας…», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα κηρύξει τη λήξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

 

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

 

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Ιερά Λιτανεία και στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο «Βήμα» του Αποστόλου Παύλου Βεροίας, όπου και θα κηρύξει την λήξη των ΚΗ΄ Παυλείων.